BIO 10% kvasný lihový ocet GASTRO

Neohodnoceno
711,85 Kč / ks 619 Kč bez DPH

Klasický ocet v BIO kvalitě, vyroben z vysoce kvalitního bio obilí. To mu dodává extra jemnou, téměř neutrální chuť. Na rozdíl od ostatních bio octů Byodo má bio brandy ocet kyselost 10 % a lze jej použít pouze zředěný.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Neutrální a všestranný!

  • 100% organický brandy ocet
  • pocházející z obilného alkoholu
  • bez tepelné úpravy
  • přírodní octové kvašení
  • k dispozici v 10 kg kanystrech
Brandy ocet Byodo lze díky své velmi jemné chuti použít univerzálně. Používá se hlavně k nakládání zeleniny a k výrobě a zpracování bio produktů. 
 
Pozor:  Nikdy prosím nepoužívejte náš brandy ocet 10% neředěný v kuchyni!
 
Informace o výrobě

Byodo bio ocet se vyrábí z lihu, tedy v závislosti na odrůdě z červeného vína, malinového vína, obilného lihu atd. K tomuto účelu se líh plní do velkých kvasných kádí a pomalu kvasí na ocet pomocí octových bakterií a kyslíku při teplotě cca 25°C . Odborníci to označují jako nepřetržitý proces. Byodo ocet se nezahřívá, aby se zachovaly cenné enzymy a chutě. Suroviny pocházejí výhradně ze 100% ekologického pěstování. 

Víte že..?

  • Organické octy se nesmí upravovat sírou – proto jsou všechny jemné octy Byodo samozřejmě nesířené.

  • Zákal nebo usazeniny v octu na dně kanystru a případná tvorba vloček neznamenají ztrátu kvality, ale svědčí o přirozeném výrobním procesu produktu.

  CZ-BIO-002

Doplňkové parametry

Kategorie: Octy a balsamico GASTRO
Hmotnost: 10 kg